Voleibalistele, în continuă derivă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Voleibalistele, în continuă derivă

Patru orașe au găzduit în perioada 5-8 martie partidele din cadrul celui de-al treilea turneu din returul Diviziei A1 la volei feminin.

Revenită după doi ani de pauză în elita voleiului feminin românesc, formația CSU Medicina CNUE Târgu Mureș nu reușește să se adapteze ritmului întrecerilor de pe prima scenă. Mureșencele au evoluat în cele două partide ale acestui turneu în grupa a doua, la Pitești, alături de formația locală FC Argeș și de campioana ultimilor ani, Volei Alba Blaj. Dacă în confruntarea cu echipa campioană nu se puteau emite pretenții, în jocul de deschidere al turneului șansele mureșencelor de a obține o a treia victorie în actuala ediție erau îndreptățite. Argeșencele obținuseră și ele în primele 15 partide disputate doar trei victorii, dar și dintre acelea două la „masa verde”, profitând de cazurile pozitive de Coronavirus apărute în tur la „U” NTT Data Cluj și echipa mureșeană. Așadar mureșencele cedaseră fără joc în tur, partida fiind programată tot la Pitești, dar rezultatele directe recente le erau favorabile. Colege de serie în eșalonul secund, mureșencele au trecut de fiecare dată de echipa din Trivale, tur-retur în sezonul regulat, apoi și în turnele de promovare, inclusiv cel organizat de către formația piteșteană.

Toate aceste calcule au fost contrazise de o nouă evoluție sub așteptări a echipei mureșene, care a cedat în doar trei seturi, la 14, 20 și din nou 20. Acest rezultat a dat în schimb ocazia formației argeșene să se desprindă de ultimele două clasate, în timp ce „medicinistele” au cedat și jocul echipa din Blaj tot în trei seturi (18, 14, 15) și își conservă ultima poziție, cu doar 6 puncte, la egalitate cu echipa clujeană, care a câștigat mai mult cu un set. Următorul turneu se va disputa în perioada 19-21 martie, iar CSU Medicina va întâlni echipele CSU Belor Galați și CSM Târgoviște. Lotul folosit de antrenorul Predrag Zucovic în cele două întâlniri ale turneului de la Pitești le-a avut în componență pe: Sara Pavlovic, Paige Alsten, Laura Simoniia, Jelena Cvijovic, Gulay Gerceg, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Milica Jovanovic, Florina Murariu, Andreea Mitrovic, cu Brittany Witt și Karina Murariu libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE