Iulian Sîrbu, lobby pentru proiectele de infrastructură ale Sighișoarei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2042 Vizualizări

Iulian Sîrbu, lobby pentru proiectele de infrastructură ale Sighișoarei

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a participat, zilele trecute, la o întâlnire organizată la sediul Camerei Deputaților din Palatul Parlamentului, în cadrul căreia au fost abordate următoarele teme: șoseaua de centură a municipiului Sighișoara și completarea proiectului de drum expres Teiuș – Blaj cu tronsonul Blaj – Sighișoara.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Sighișoara, s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, cu primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și cu viceprimarul municipiului Mediaş, Dan Sima.

,,Împreună am susținut demersul inițiat de reprezentanții ADR Centru de a susține completarea proiectului de drum expres Teiuș – Blaj cu tronsonul Blaj – Sighișoara. Astfel, se leagă localitățile din bazinul Târnavelor la cele două rute de interes european: Autostrada A1 și Autostrada A3. În prezent, nicio autostradă nu traversează zona Târnavelor, aferentă județelor Alba, Sibiu și Mureș, iar puținele drumuri naționale sunt depășite de volumul în creștere rapidă al traficului auto. De asemenea, am apreciat includerea ,,Variantei de ocolire a Sighișoarei” în cadrul bugetului național și am subliniat încă o dată cât de necesară este realizarea acesteia cât mai repede, posibil”, a precizat Iulian Sîrbu.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE