Sărmașu intră în „Curățenia de Primăvară” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Sărmașu intră în „Curățenia de Primăvară”

Reprezentanții Primăriei orașului Sărmașu au postat pe pagina oficială de Facebook a instituției, în data de 15 martie, un anunț cu privire la „Curățenia Generală de Primăvară”.

Campania se va desfășura între 15-31 martie și doar în această perioadă reprezentanții Primăriei vor pune la dispoziția cetățenilor transportul resturilor vegetale care vor proveni din toaletarea pomilor și din curățarea grădinilor private sau ale asociaților de locatari, în zilele de luni și joi. Este important de reținut faptul că aceste resturi trebuie să fie lăsate în fața imobilelor, dar într-un loc accesibil utilajelor. Mai mult, se cere ca acestea să fie cât mai compactate pentru a ocupa cât mai puțin spațiu.

„În atenția cetățenilor. Vă facem cunoscut faptul că în perioada 15-31 martie 2021 se va desfășura campania „Curățeania generală de primăvară.” Doar în perioada campaniei vor fi transportate (pe lângă gunoiul menajer) și resturile vegetale provenite din toaletarea pomilor, curățirea grădinilor cetățenilor și a asociațiilor de proprietari, în zilele de luni și joi a fiecărei săptămâni. Avem rugămintea ca resturile vegetale să fie puse în fața imobilelor, în loc accesibil utilajelor, cât mai compact, pentru a micșora volumul acestora. Crengile rezultate din toaletări se vor lega și depozita separat, iar resturile vegetale de dimensiuni mici (frunze etc) se vor pune în saci. În caz contrar, resturile vegetale nu vor fi transportate. Avem încredere în bunul simț al cetățenilor, nutrim speranța că fiecare își va face spațiul în care locuiește mai plăcut, pentru că toți avem dreptul la un mediu sănătos, curat și frumos. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis oficialii Primăriei Sărmașu, prin inspectorul Rus Emil.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE