Handbaliștii CSM Sighișoara, calificați din nou la baraj Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Handbaliștii CSM Sighișoara, calificați din nou la baraj

Obiectiv atins după prima fază

Echipa de handbal masculin CSM Sighișoara repetă performanța din urmă cu două sezoane și obține calificarea pentru turneul de promovare în Liga Națională.

La fel ca în toate disciplinele sportive, sezonul de handbal se dispută atipic. Etapele săptămânale au fost înlocuite cu turnee de câte trei sau patru etape.

Programate în Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, ultimele patru etape ale returului din seria C a Diviziei A au asigurat echipei antrenorului Sorin Mureșan locul pentru turneul final care se va desfășura în luna aprilie. Cu două înfrângeri în cele 10 etape disputate, 31-37 cu Szejke Odorheiu Secuiesc și 29-34 cu Universitatea Cluj, sighișorenii urmau să lupte pentru cele două locuri cu aceste formații. În cele trei jocuri pe care urmau să le susțină în sala din Odorheiu Secuiesc nu mai întâlneau formația clujeană, pe care o învinseseră cu 29-27 în chiar prima etapă. Un nou eșec în fața harghitenilor putea aduce locul secund universitarilor clujeni, aflați la doar 2 puncte.

În aceste condiții, mureșenii aveau doar varianta unui parcurs fără cusur, cu 3 victorii din 3 meciuri. Jocul cu Minaur Baia Mare programat duminică nu se mai juca deoarece echipa maramureșeană nu s-a prezentat. Deși cu mulți accidentați în lot, sighișorenii au reușit cu multă determinare și ambiție să câștige cele trei jocuri. S-au impus în primul cu 45-37 în fața formației AHC Potaisa Turda, dar „jocul cheie” era cel cu gazdele de la ACS Szejke. Conform așteptărilor, jocul a fost unul echilibrat. CSM s-a impus la limită, 31-30 (18-15 la pauză), dar a condus pe durata întregii partide, având avantaj chiar de 7 goluri. Marele examen fiind trecut, sighișorenii au trecut fără emoții și de ultimul meci disputat, 31-24 cu CSU Politehnica Timișoara. Înaintea ultimelor meciuri ale turneului CSM ocupa primul loc, dar mai mult ca sigur după încheierea partidelor cele două vor fi la egalitate de puncte, cu avantajul rezultatului direct și al golaverajului de partea harghitenilor.

Foto: CSM Sighișoara – facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE