Licitație de aproape 6 milioane de lei lansată de Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1900 Vizualizări

Licitație de aproape 6 milioane de lei lansată de Primăria Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat, luni, 22 martie, printr-o postare făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției, că a lansat o licitație publică pentru achiziționarea serviciilor de reabilitare la 8 blocuri de pe raza municipiului.

Contractul are o durată de 18 luni și este în valoare de aproape 6 milioane de lei. Cei interesați pot afla mai multe detalii despre licitație pe site-ul e-licitație.ro sau urmărind linkul afferent postării originale.

“Primăria Târgu Mureș a lansat astăzi, 22 martie 2021, pe platforma SICAP, o licitație de achiziție publică în vederea lucrărilor de reabilitare termică a 8 blocuri de locuințe din Târgu Mureș.Contractul, cu o durată de 18 luni de la data semnării, are o valoare de peste 5,8 milioane lei (plus TVA) și vizează următoarele locații: – Str. Ion Buteanu, nr. 22, Str. Înfrățirii, nr. 6 – 8, Str. Reșița nr. 3, Str. Păcii, nr. 70, Str. Secuilor Martiri, nr. 13, Str. 22 Decembrie 1989, nr.51, Str. 22 Decembrie 1989, nr. 2, Str. 22 Decembrie 1989, nr. 12. Durata contractului este de 18 de luni de la data semnării acestuia. Societățile interesate pot studia caietul de sarcini, respectiv pot depune oferte pe platforma SICAP până în data de 19 aprilie 2021”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE