Home / Administratie / Târgu Mureș: Termen scadent pentru plata impozitelor pe clădire

Târgu Mureș: Termen scadent pentru plata impozitelor pe clădire

Distribuie

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis marți, 23 martie, un comunicat de presă în care se amintește că prima dată scadentă pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport este 31 martie 2021. În cazul în care cetățeanul optează să achite suma integral până la această dată va beneficia de o reducere de 10%.

„Primăria municipiului Târgu Mureș aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că, pentru anul 2021, primul termen scadent pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport este 31 martie 2021. Astfel, până la data de 31 martie 2021, în cazul plății integrale a acestor impozite, târgumureșenii pot beneficia de bonificația de 10%. Reamintim că rapoartele de evaluare pentru impozitare a clădirilor dar și declarațiile de salubrizare au termen de depunere până la data de 31 martie 2021”, se specifică în sursa menționată.

Plata online

Plata se poate face atât numerar, cât și în regim online prin portalul ghișeul.ro. Toate detaliile necesare, precum și formularele, se pot găsi pe siteul web oficial al Primăriei Târgu Mureș, tirgumureș.ro, la secțiunea Impozite, Taxe și Amenzi.

“Recomandăm ca plata să se efectueze prin metodele de plată electronică, și anume ghiseul.ro sau prin intermediul Portalului de servicii electronice fiscale, prin accesarea site-ului www.tirgumures.ro, – secțiunea Ghișeu on line impozite și taxe. De asemenea, impozitele şi taxele locale se pot achita în numerar sau prin card la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu Mureş și la biroul de colectare din cartierul Tudor. Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzătoare obligațiilor de plată, precum și alte informații utile se regăsesc pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, secțiunea Impozite, Taxe și Amenzi”, se mai arată în comunicat.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect ”Anghel Saligny” de 1,2 milioane de lei la Acățari

Distribuie Aleșii locali ai comunei Acățari au aprobat, cu prilejul unei ședințe de lucru care …