Deputatul Florin Buicu cere demisia Guvernului Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Deputatul Florin Buicu cere demisia Guvernului

Deputatul social democrat de Mureș Florin Buicu a solicitat miercuri, 24 martie, demisia Guvernului în contextul acuzației făcută recent de actualul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, care a scris pe rețeaua de Facebook că înainte de alegerile parlamentare din 2020 Guvernul liberal condus de Ludovid Orban ar fi măsluit cifrele pandemiei.

”Inovații” matematice în calcularea incidenței?

”Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) Din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) Din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul asta. Altfel de furăm singuri căciula mințindu-ne frumos.

Bănuiesc că nu știai despre “inovațiile” de mai sus. Asta poate îți lămurește de ce am spus zilele trecute că “cifrele sunt altele”, a fost mesajul transmis pe Facebook de actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, către Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernul Orban.

Florin Buicu vs. ”guvernarea toxică împotriva românilor”

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul scris pe pagina sa de Facebook de deputatul Florin Buicu, vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.

”Haosul este trăsătura dominantă a guvernării toxice împotriva românilor!

Asta o simțim zilnic. O simt copii care nu știu predictibil ce program au la școală. O simt părinții care nu știu care este programul copiilor lor. O simt angajații, care mai au locuri de muncă, și își văd în pericol locurile de muncă și veniturile. O simt antreprenorii care nu și-au primit sumele de sprijin promise. O simt cei din HoReCa. O simt agricultorii. O simt cei din sănătate.

Pe lângă toate acestea, MINCIUNA dovedită și declarată de actuali miniștrii determină o scădere a încrederii populației în orice măsura luată de actuala guvernare.

Ceea ce declaram cu câteva luni în urma legat de mințirea populației de către guvernanți este confirmat acum de un ministru al actualei guvernări toxice PNL-USR-PLUS-PLUS-UDMR.

Probabil unii vor spune în continuare că “PSD e de vină”. PSD a propus în pandemie un set de măsuri stabilite de specialiști privind un real parteneriat cu populația, de informare și comunicare corectă, testare masivă, asigurarea materialelor de protecție a personalului din linia 1, creșterea capacităților de ATI, formare pentru asigurarea resursei umane necesare, asigurarea resurselor necesare pentru tratament și vaccinare, protecție suplimentară pentru categoriile cu comorbidități, accesul populației la servicii medicale pentru toate patologiile, nu numai CoVid, toate acestea în vederea reducerii impactului pandemiei în starea de sănătate a populației și în “sănătatea economiei” românești.

Ce a făcut guvernarea toxică?

A mințit, a manipulat, a falsificat indicatorii și raportările astfel încât să “dea bine”. Rezultatul? Ieri au decedat 174 de români! Peste 1.350 se zbat pe paturile de ATI. Și, din păcate, încă nu este maximul.

Pentru HAOS, pentru MINCIUNĂ, se impune un singur lucru: DEMISIA!”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE