Home / Consiliul Judetean Mures / Proiect social susținut de Consiliul Județean Mureș

Proiect social susținut de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, un parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Asociația Divers pentru implementarea proiectului „Împreună pentru Comunitate”.

”Implicarea autorității publice județene în implementarea și promovarea proiectului presupune participarea la derularea activităților prevăzute în proiect pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din zonele marginalizate și integrarea măsurilor propuse în politicile și strategiile locale”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț de participare pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu al Județului Mureș pe anul 2021 pentru activități non-profit de interes județean

1. Autoritatea finanțatoare: Consiliul Județean Mureș, cu sediul în localitatea Tîrgu-Mureș, Piața Victoriei nr.1, județul …