Home / Administratie / Concurs pentru conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Mureș

Concurs pentru conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Mureș

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) organizează concurs pentru ocuparea funcției vacantă de director general la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș, se precizează într-un anunț publicat pe pagina web www.cnas.ro.

Potrivit sursei citate, proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 mai 2021, ora 10.00, la Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București, iar proba interviului se va desfășura la sediul CNAS din capitală, în maxim patru zile de la susținerea probei scrise. Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 aprilie 2021 (inclusiv), ora 17.00, iar afișarea rezultatelor selecției dosarelor se va face în data de 23 aprilie 2021.

”Interviul constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților/ competențelor manageriale. Competențele manageriale vor fi testate prin susținerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de referință asociați standardelor de performanță aprobați prin Ordinul Președintelui CNAS nr. 973/2020, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în anunț.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maratonul vaccinării. UMFST vaccinează fără programare!

Maratonul vaccinării. UMFST vaccinează fără programare! Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share …