Cum să ai grijă de părul și unghiile tale Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

Cum să ai grijă de părul și unghiile tale

Multe persoane se confruntă cu probleme de imagine care uneori provin din căderea părului sau din unghiile fragile. Forcapil este un supliment pentru păr și unghii, care va ajuta la rezolvarea acestor probleme. Așadar, dacă îți cade părul sau ai unghii fragile și subțiri care se rup repede, Forcapil este tot ce ți-ai fi putut dori vreodată.

În ziua de astăzi, criteriile după care măsurăm frumusețea sunt adesea legate de noțiunile de forță, vitalitate și bună sănătate. De exemplu, pielea bronzată este asociată cu un ten radiant, iar o siluetă slim reflectă un stil de viață sănătos. Nici părul nu face excepție de la această regulă. Părul tău reflectă și starea ta de sănătate. Într-o anumită măsură, părul tău reflectă stilul tău de viață. Când te simți stresat, părul devine fragil și moale și cade mai ușor.

Părul tău este o parte importantă a frumuseții tale. De-a lungul vieții noastre avem un „capital de păr”, estimat la aproximativ 200.000 de fire și fiecare dintre acestea este condiționat să se reînnoiască de 20 de ori. Prin urmare, este important să avem grijă de părul nostru, pentru a ne menține podoaba capilară în stare bună de sănătate.

Părul este alcătuit în principal din keratină, proteină care îi conferă elasticitate, rezistență și strălucire. Este sintetizat din aminoacizi de sulf, cistină și metionină, sub acțiunea zincului și a vitaminelor din grupul B. Keratina este, de asemenea, un component major al unghiei.

Forcapil este soluția pentru toate formele de cădere a părului, indiferent de cauza acestui fenomen: stres, oboseală, dietă dezechilibrată, deficit de vitamine, cantitate excesivă de sebum în pielea capului. Acest supliment este recomandat pentru a restabili vitalitatea și strălucirea părului, precum și pentru a întări unghiile.

Asta pentru că Forcapil conține o formulă completă cu aminoacizi de sulf (cistină și metionină), vitamine și minerale. Zincul ajută la sinteza normală a proteinelor precum cheratina. Vitamina B8 contribuie la menținerea părului sănătos, moale, strălucitor și rezistent. Zincul ajută și la menținerea unghiilor frumoase.

Forcapil este un supliment alimentar cu un conținut ridicat de biotină, în special B7. Se știe că este un complex de vitamina B care protejează părul și pielea. Deficitul de vitamina B7 provoacă oboseală, dermatită seboreică, depresie și alte efecte negative.

Corpul uman nu îl poate produce singur. Așadar, se găsește în alimente sau suplimente alimentare, cum ar fi Forcapil.

Ceea ce este și mai benefic este faptul că Forcapil ajută atât sănătatea părului, cât și a unghiilor noastre. Dacă ai unghii fragile care se exfoliază rapid și se rup ușor, Forcapil poate fi salvator. Biotina este, de asemenea, esențială pentru a avea o memorie bună.

Cum să revitalizăm părul?

Mai întâi, masează-ți zilnic scalpul fără să-ți miști părul. Acest lucru activează circulația, care aduce nutrienți vitali părului. Apoi spală-ți părul în mod regulat, dar nu excesiv. Evită șampoanele excesiv de agresive și uscarea repetată. Perie părul ușor. Bea multă apă și urmează o dietă sănătoasă – vitaminele și mineralele sunt cei mai buni prieteni ai părului tău!

Unghii

La fel ca părul tău, unghiile tale sunt în esență compuse din keratină, de aceea au nevoie de vitamine și oligoelemente pentru a rămâne sănătoase.

Unghiile rupte și fragile sunt de fapt victime ale deshidratării. Pentru a evita acest lucru, hidratează-le! Cum? Masează cremă hidratantă la baza unghiilor cel puțin o dată pe zi. Rezultat: unghia este mai rezistentă la agresiunile zilnice.

Pentru a avea unghii frumoase, trebuie să mănânci sănătos. De ce? Pentru că au nevoie de oligoelemente și vitamine diferite pentru a crește sănătos. Cu alte cuvinte, optează pentru alimente bogate în vitamina B (germeni de grâu, drojdie de bere și gălbenușuri de ou), vitamina C (fructe proaspete, citrice și ardei verzi), siliciu (legume) și proteine ​​(carne). În cele din urmă, evită o dietă strictă care duce adesea la deficiențe.

Îți poți face manichiura, dar în anumite condiții! Curățarea constantă sub unghii le poate slăbi și crește probabilitatea infecțiilor fungice!

Oja ne protejează unghiile de agresiunile externe. Însă ar trebui să permiți întotdeauna unghiilor să respire (fără ojă) și să folosești o soluție de îndepărtare pe bază de acetonă. În ceea ce privește culorile, cel mai bine este să eviți culorile mai închise, deoarece acestea pot provoca o decolorare galbenă / portocalie a unghiilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE