Cele mai bune idei de amenajare a unui studio de videochat Vip/Monden
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Cele mai bune idei de amenajare a unui studio de videochat

Atunci când iei decizia de a lucra ca model într-un studio de videochat, trebuie să știi că există două categorii de elemente care îți pot asigura succesul. O parte dintre ele se referă la propriile tale calități. Este necesar să ai o prezența fizică plăcută, să dai dovadă de seriozitate și să stăpânești bine arta conversației în limba engleză sau cel puțin să fii dispusă să înveți. 

A doua serie de criterii ce asigură reușita nu mai ține doar de tine, ci se referă la locul în care alegi să îți desfășori activitatea. Cadrul pe care ți-l oferă un studio videochat trebuie să îndeplinească două criterii esențiale: pe de o parte să îți asigure confort, siguranță și cele mai bune condiții de lucru, iar pe de altă parte să fie amenajat astfel încât să atragă membrii site-urilor pentru adulți.

Studio 20 nu a ajuns întâmplător unul dintre cele mai importante din lume, cu modele care obțin constant atât locuri fruntașe la galele internaționale, cât și câștiguri impresionante, care în unele cazuri au ajuns chiar la sume de 25 000 de dolari într-o singură lună! 

Iată câteva dintre locațiile din România în care îți poți desfășura activitatea și care se remarcă atât prin bun gust, cât și prin confortul oferit!

București Victoriei – cele mai diverse decoruri

La numai un an după deschiderea primei locații din București, din zona Gării de Nord, succesul obținut a făcut necesară deschiderea unui nou studio de videochat, în Piața Victoriei. Din punct de vedere al suprafeței, acesta este unul dintre cele mai mari din țară, cu peste 700 de metri pătrați, în două tronsoane ale clădirii de birouri Victoria Business Center. Unul are vederea spre Piața Victoriei, celălalt spre Strada Buzesti.

Fiecare din cele 20 de spații de lucru se întinde pe o suprafață generoasă, de peste 25 de metri. Diversitatea decorurilor este astfel gândită încât să împlinească cele mai diverse fantezii ale membrilor site-urilor de profil. Există dormitoare romantice, dar și camere amenajate ca bibliotecă, birou, bucătărie sau cameră de duș. Astfel, îți vei putea cuceri interlocutorii fie ca bibliotecară sexy, fie ca gospodină dornică de aventuri sau ca o prințesă ce abia s-a trezit din somn.

Timișoara Piața 700 – confort și siguranță

Aceeași diversitate ca la București se regăsește și în Studio 20 Penthouse din Piața 700, Timișoara. Fiecare cameră este amenajată astfel încât să atragă, iar aparatura de cea mai bună calitate este și ea amplasată astfel încât să îți pună în lumină fiecare calitate.

Pe lângă camere, întregul studio de videochat este gândit astfel încât fetele care lucrează aici să aibă parte de confort și siguranță. Astfel, există o terasă spectaculoasă, de 400 de metri pătrați, cu o panoramă superbă asupra orașului. De asemenea, ai în orice moment la dispoziție jacuzzi, saună, outdoor lounge și chiar și un teren de minigolf.

Același bun gust, în fiecare oraș din România  

Succesul obținut de primele fete care au ales să lucreze în acest domeniu a dus la o dezvoltare rapidă. Dacă în urmă cu câțiva ani trebuia să te muți în București pentru a beneficia de toate facilitățile, acum ai parte de câte un studio de videochat amenajat la cele mai înalte standarde în mai multe orașe românești. 

Pe lângă București și Timișoara, îți poți desfășura cu succes activitatea și într-un studio videochat Brasov, Arad, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești sau Târgoviște. Ia-ți soarta în propriile mâini și oferă-ți șansa unei vieți fabuloase, cu câștiguri impresionante!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE