Home / Administratie / Peste 1.200 de misiuni, într-o singură lună

Peste 1.200 de misiuni, într-o singură lună

Distribuie

Angajații Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș a participat, în luna mai, la peste 1.200 de misiuni în 132 de localități din județele Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud și Alba.

Potrivit Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul al instituției, majoritatea misiunilor, în luna mai 2021, au fost pe linia menținerii ordinii publice, din care 419 au fost asigurate, în mod independent, în zona instituțiilor de învățământ, piețe și triaje transporturi feroviare, iar 620 de misiuni au fost executate integrat cu colegii polițiști, preponderent în patrule mixte în mediul rural.

”56 de misiuni au fost executate în cooperare cu alte instituții, din care 41 în cooperare cu Poliția și 12 cu autoritățile ce gestionează activitatea silvică, piscicolă și au fost puse în aplicare un număr de 14 de mandate de aducere a unor persoane, în calitate de învinuit sau martor. Pe timpul executării misiunilor, conform competențelor ce le revin, jandarmii au fost nevoiți să aplice, celor care au încălcat normele legale, un număr de 127 de contravenții din care 79 au fost avertismente și 48 au fost amenzi în sumă totală de 22.300 de lei”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Investiție importantă pentru comuna Acățari

Distribuie Primăria Comunei Acățari, instituție condusă de către primarul Osváth Csaba, a demarat, în data …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.