Primul SUV Coupe ce poartă numele Renault a fost livrat la Târgu Mureș de Materom Auto Expert. Arkana, un hibrid robust și elegant Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 17019 Vizualizări

Primul SUV Coupe ce poartă numele Renault a fost livrat la Târgu Mureș de Materom Auto Expert. Arkana, un hibrid robust și elegant

Echipa Materom Auto Expert, reprezentanța Renault în județul Mureș a livrat săptămâna trecută primul model din Noul Arkana. Arkana vine în completarea gamei diversificate actuale Renault, care cuprinde autovehicule hibride și chiar modele full electrice: Clio, Megane, Captur, Kadjar, Talisman, Koleos, Zoe și vehicule utilitare: Express Van, Trafic și Master.
Revenind la Arkana, ar fi de spus că modelul este un SUV sportiv, elegant și dinamic, ce îmbină formele rafinate cu stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos, cu mult spațiu.
Renault Arkana este echipat cu tehnologia inovatoare E-TECH hibrid. Are, deci, un impact redus asupra mediului, emisii de CO2 reduse și reprezintă îmbinarea perfectă între performanță și eficiență.
Ar fi de remarcat, de asemenea, volumul mare al portbagajului, nivelul înalt de siguranță (5 stele Euroncap), un nivel foarte bun în privința sistemelor de asistență la parcare și Cockpit-ul inteligent cu sistem multimedia – compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™ – poți conecta cu ușurință smartphone-ul și accesa toate aplicațiile și serviciile conectate online, de pe ecranul central de 9,3″ al modelului Arkana.
Pentru achiziționarea Noului Reanault Arkana, sau a altor modele Renault, echipa Materom Auto Expert vă stă la dispoziție cu mai multe detalii în salonul din Corunca, unde puteți primi oferte avantajoase de finanțare prin RCI Leasing și, de asemenea, puteți beneficia de avantajele oferite de programul Rabla. Pentru că modernul și inovația fac parte din ADN-ul mărcii Renault, suntem convinși că Arkana se va face imediat remarcat și va întoarce privirile admiratorilor în trafic.
Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE