Tratamente și terapii revoluționare la EndoArtroscopia Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 605 Vizualizări

Tratamente și terapii revoluționare la EndoArtroscopia Târgu Mureș

Cu sediul pe strada Revoluției 27 din Târgu Mureș, EndoArtroscopia oferă o gamă largă de servicii medicale, tratamente și terapii revoluționare. Spre exemplu, în specialitatea ortopedie – traumatologie sportivă, pacienții care suferă de anumite afecțiuni pot beneficia de terapii non-invazive, cum este terapia cu radiofrecvenţă.

Practic înlocuiește o intervenție chirurgicală. Prin această terapie, zona dureroasă este bombardată și țesutul inflamator este mărunțit și apoi îndepărtat. În afară că este o terapie non-invazivă, se poate repeta de câte ori este nevoie pentru că nu are niciun fel de contraindicație.

Nu sunt însă singurele terapii moderne pe care EndoArtroscopia le oferă, în condițiile în care în spitalele publice asemenea soluții de tratament nu sunt disponibile din cauza costurilor ridicate ale dispozitivelor medicale și materialelor sanitare.


Servicii în mai multe specialități


Astfel, EndoArtroscopia SRL asigură servicii medicale pentru următoarele specialităţi: medicină internă – consultaţii şi tratamente, gastroenterologie – endoscopii digestive superioare şi inferioare, tratament, ortopedie -consultaţii, recomandări de dispozitive medicale de corecţie, programări pentru artroplastii primare şi de revizie pentru şold şi genunchi, recomandări de recuperare, ortobiologie – tratamente cu celule stem, infiltraţii cu suplimente vîsco-elastice, shockwavetherapy – terapie cu radiofrecvenţă non-invazivă pentru multiple afecţiuni ortopedice şi traumatice, traumatologie sportivă – programări pentru reconstrucţii ligamentare, suturi de menisc, artroscopii de genunchi, gleznă, condroplastii artroscopie etc.

În afară de oferirea serviciilor medicale deja amintite, EndoArtroscopia SRL a obținut omologarea de a avea un centru de spitalizare de zi cu cinci paturi în specialitatea gastroenterologie pentru care așteaptă acreditarea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Având acest centru de spitalizare de zi, pacienții pot beneficia de efectuarea investigaţiilor în anestezie care sunt decontate de CJAS Mureş pe baza biletului de trimitere. Pentru viitor, oferta de servicii medicale pe care EndoArtroscopia le pune la dispoziția pacienților va fi extinsă.

Vrem să ne dezvoltăm, avem în plan să oferim și servicii de ecografie, ne dorim să extindem serviciile de investigații ale afecțiunilor gastroenterologice, pentru că sunt multe proceduri care pot fi efectuate în regim de spitalizare de zi, iar mulți pacienți preferă să vină aici decât să meargă la spital.

DATE DE CONTACT:
Pentru Gastroenterologie
și pentru Ortopedie-Traumatologie,
programările se fac zilnic,
între orele 9-15, la tel. 0265-215.628.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE