Home / Administratie / Mureș: Exproprieri pe coridorul DN15 și DN15A

Mureș: Exproprieri pe coridorul DN15 și DN15A

Primăriile comunelor Lunca, Ernei, Gornești și Petelea vor accelera procedurile necesare exproprierii imobilelor de pe coridorul drumurilor naționale DN15 și DN15A, a anunțat miercuri, 4 august, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Cele două lucrări de utilitate publică sunt date în folosință încă din anul 2015, iar procedurile de expropriere nu au fost finalizate până la această dată, după mai mult de 6 ani. La întâlnirea de lucru cu reprezentanții celor patru UAT-uri, alături de reprezentanții Oficiului Național de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș și ai companiei Strabag AG, în calitate de expropriator al Statului Român, am cerut abordarea cu seriozitate a acestei probleme, mai ales că în fiecare caz mai este nevoie de doar câteva documentații cadastrale individuale. Finalizarea rapidă a acestor proceduri va duce la emiterea hotărârilor și proceselor verbale de stabilire a despăgubirilor și implicit la încasarea acestora de către deținătorii legali ai imobilelor expropriate”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prefectul Mara Togănel.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Cabinete medicale noi și moderne caută medici!

Dispensarul medical din Beica de Jos a fost amenajat și dotat pentru a putea găzdui …