Home / Cultură / B-unicii, în vizită la Biblioteca Județeană Mureș

B-unicii, în vizită la Biblioteca Județeană Mureș

”Prietenii noștri de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Tîrgu Mureș ne-au trecut pragul din nou”, a anunțat joi, 12 august, prin itnermediul unui comunicat de presă, Biroul de informare și Relații Publice al Bibliotecii Județene Mureș.

”Zilele trecute am avut o vizită îndelung așteptată, care a umplut toți participanții de gânduri pozitive: B-unicii au ajuns, în sfârșit, din nou la Bibliotecă! Am povestit despre cărți, am făcut jocuri de cunoaștere și autocunoaștere, ne-am amintit de alte vremuri și, cel mai important, ne-am creat fiecare propriul scut pentru viitor!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș.

Gadza B-unicilor a fost bibliotecara Claudia Illyés, care i-a așteptat pe musafiri cu multe surprize frumoase.

”Colega noastră, Claudia Illyés, specialista Bibliotecii Județene Mureș în colaborarea cu bunicii, le-a oferit oaspeților noștri pârghii spre a se descoperi și re-descoperi pe sine și pe cei din jur prin pătrunderea în cele mai adânci catacombe ale sufletului. Totul prin joc și joacă! Am început cu o picătură de ulei esențial, generator de o stare bine, sub care a stat toată întâlnirea noastră – și suntem convinși că au dus-o cu ei și când au ieșit din bibliotecă. Am aflat că o simplă imagine aleasă dintr-o mulțime de fotografii poate să spună foarte multe despre felul nostru de-a fi, am descoperit ce avem de oferit și ce ne dorim de la ceilalți printr-un anunț la mica publicitate, am completat fiecare un scut al propriei personalități, am împărtășit cărțile preferate și, cel mai important, le-am discutat pe toate împreună, cu voce tare! B-unicilor le-a fost lansată și o provocare despre care veți mai auzi cu siguranță!”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Iulian Boldea, reconfirmat la conducerea revistei ”Vatra”

Prof. univ. dr. Iulian Boldea a obținut prin concurs un nou mandat de manager (redactor-şef) …