O târgumureșeancă, Miss Universe România 2021! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7116 Vizualizări

O târgumureșeancă, Miss Universe România 2021!

Târgumureșeanca Olimpia Carmina Cotfas (21 de ani) a câștigat sâmbătă, 28 august, în Face Club din capitală, faza națională a concursului de frumusețe Miss Universe România 2021.

Din juriul competiției la care au luat startul peste 200 de concurente din care doar 25 au fost selectate pentru marea finală, au făcut parte David Saranga – ambasadorul Israelului în România, Cătălin Botezatu – creator de modă, Bianca Păduraru – MP Kids Academy, Cristina Bâtlan – fondatoare Musette și Adela Czebely – psiholog.

Câștigătoare a titlului de Miss Târgu Mureș în anul 2019, Olimpia Carmina Cotfas va reprezenta România la faza mondială a competiției Miss Universe, care se va desfășura în Israel.

”Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru toate mesajele voastre, postările despre mine, topurile în care m-ați inclus și pentru încurajarea pe care mi-ați dat-o. Voi încerca să vă răspund tuturor cât mai curând posibil! Fiecare dintre fete a fost absolut unică și frumoasă în felul lor și a fost o plăcere pentru mine să le cunosc! Am format un grup atât de unit și am avut întotdeauna o atmosferă atât de bună. Păcat că nu toate am fost încoronate astăzi”, a scris, pe pagina sa de Facebook, proaspăta Miss Universe România 2021, studentă în anul III la Facultatea de Istorie din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca.

Redacția cotidianului Zi de Zi o felicită pe Olimpia Carmina Cotfas și îi urează mult succes în Israel!

Alex TOTH

Foto: Cătălin SAMOILĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE