Târgu Mureș: Adolescent cercetat pentru furturi de biciclete din blocuri Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Târgu Mureș: Adolescent cercetat pentru furturi de biciclete din blocuri

Poliţiştii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat miercuri, 1 septembrie, trei percheziţii domiciliare în municipiul Târgu Mureș, la locuinţa unui tânăr în vârstă de 17 ani, din Târgu Mureș, bănuit de comiterea mai multor furturi de biciclete, precum și la alte locații de interes operativ.

”Din cercetări a reieşit că, în cursul lunilor iunie și august 2021, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în mai multe blocuri din Târgu Mureș, de unde, ar fi sustras cinci biciclete, aflate pe casa scărilor, în valoare totală de aproximativ 4.900 de lei. În urma perchezițiilor poliţiştii au recuperat trei biciclete, care au fost predate persoanelor vătămate, fiind totodată identificate și ridicate și alte bunuri posibil a proveni din comiterea de infracțiuni. În baza probatoriului administrat, la data de 1 septembrie 2021, faţă de tânărul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, iar la activităţi au participat şi specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE