Liderul USR PLUS Mureș dixit: ”Noi nu negociem principii!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Liderul USR PLUS Mureș dixit: ”Noi nu negociem principii!”

Președintele USR PLUS Mureș, Irina Sorescu-Vasile, a transmis mulțumiri luni, 6 septembrie, colegilor de partid care și-au dat demisia din funcția de ministru din guvernul condus de liberalul Florin Cîțu.

”Mulțumim Cătălin Drulă, Ioana Mihăilă, Ciprian Teleman, Cristian Ghinea, Claudiu Năsui! Vă mulțumim pentru că după 30 de ani, abia după 30 de ani, vedem 5 miniștri ai aceluiași partid care renunță la scaunele de care unii s-ar lipi o viață”, și-a început Irina Sorescu-Vasile postarea, intitulată ”Noi nu negociem principii!”.

Totodată, liderul USR PLUS Mureș a mărturisit că ”nu a existat moment în care sa mă simt mai mândră ca fac parte din USR PLUS ca acesta”, respective că ”eu nu negociez principii, iar acum m-am convins că NOI nu negociem principii.”

”Primul ministru a tratat fără niciun respect acordurile coaliției de guvernare, a forțat nota până la final pentru că el, colegii lui și clasa politică tradițională nu ar fi renunțat niciodată la putere, la influență, la a-și servi și îmbogăți mașinăria de partid pentru a-și ține promisiunea electorală. Refuzăm să luăm parte la furt din bani publici, la subminarea justiției, la a servi clientela partidelor tradiționale. Ne este clar că nu există voință politică pentru înfăptuirea reformelor, ne este clar că baronii locali și buzunarele lor sunt mai importante decât cetățenii. Într-o tară neobișnuită cu onoarea și demnitatea politică, alegem să demonstra contrariul, până la urmă este vorba doar despre decență politică!”, a mai scris Irina Sorescu-Vasile.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE