Simplu, distractiv și util. Cabină foto în SHOPPING CITY Târgu Mureș unde vă puteți face singur, la minut, pozele necesare pentru diverse documente sau, pur și simplu, pentru divertisment. Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1375 Vizualizări

Simplu, distractiv și util. Cabină foto în SHOPPING CITY Târgu Mureș unde vă puteți face singur, la minut, pozele necesare pentru diverse documente sau, pur și simplu, pentru divertisment.

Cabinele foto sunt foarte practice pentru că oferă poze la minut, fie că e vorba despre fotografii care surprind emoții sau poze de tip buletin (poze 3/4) pentru legitimația de carnet de elev, student etc.

Grație cabinei amplasate de BW Photo Booth, în complexul SHOPPING CITY Târgu Mureș, puteți rezolva simplu problema fotografiilor pentru documente și aveți parte, în același timp, de distracție, fiind chiar dvs operatorul instant al cabinei.

Fotografiile pentru divertisment pot fi alb-negru sau color și puteți pentru dintre diferite colaje și GIF-uri! Într-o sesiune foto se realizează 4 fotografii. Acestea sunt listate pe loc în format fâșie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar.
Fotografiile de tip fun, cu ajutorul unui cod unic, pot fi descărcate în format electronic de pe cloud (myphotocode.com). Astfel aveți siguranță și acces rapid la poze în format electronic!

La fotografiile tip ID pentru documente oficiale, într-o sesiune foto sunt realizate 8 fotografii de 3,5 x 4,5 cm pe o coală de 10 x 15 cm. Puteți reface sesiunile de oricâte ori doriți – printarea se face numai după alegerea pozei care vă place! Dacă este necesar, acestea pot fi relistate în mai multe exemplare, însă aceste fotografii nu se pot descărca în format electronic.

Informații despre modul de operare găsiți citind instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vizionând videoclipul de mai jos

Vă așteptăm la o sesiune de distracție cu fotografii în SHOPPING CITY Târgu Mureș!
Mai multe despre cabinele BW Photo Booth și fotografiile la minut: www.cabinefoto.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE