Home / Editorial / Un discurs pe care nu l-am rostit

Un discurs pe care nu l-am rostit

Cunoscându-mi limitele în ceea ce privește arta oratoriei, nu am îndrăznit să rostesc micul discurs pe care eram dator la primirea Diplomei de Excelență, document deosebit de important pentru mine, acordat într-o sală impunătoare în prezența unui mare număr de jurnaliști, oameni de cultură, de afaceri și din sfera politicului din județ. Nu am luat cuvântul atunci, o fac acum înscris pentru că așa îmi vine mai ușor și, atunci aș fi spus așa:

Au trecut câteva zile de la evenimentul notabil al anului cultural 2021, Gala Presei Mureșene 2021 și încerc să îmi revin din surpriza deosebit de plăcută și neașteptată pe care mi-au oferit-o organizatorii, Asociația Educație Pentru Europa în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș. De atunci, de când am primit invitația de a participa la Gală am fost mândru că breasla din care fac parte îmi apreciază munca de Zi de Zi, la cel mai important cotidian din județul Mureș, acolo unde am avut onoarea să fiu primit în luna martie 2019.

De atunci, Zi de Zi m-am străduit să-mi fac datoria și să țin pasul cu mult mai tinerii mei colegi, să fiu un bun membru al echipei redacționale. Le mulțumesc celor care au încredere în mine, le mulțumesc Zi de Zi cititorilor care mă citesc, ascultătorilor Radio Transilvania Luduș care mă ascultă, familiei care mă sprijină în tot ceea ce fac. Aceleași mulțumiri le îndrept în mod deosebit spre Luci, soția și „secretara mea particulară” cea care pune textele mele pe calculator, eu fiind un utilizator exclusiv al pixului. Tuturor vă doresc sănătate și doar bine în toate, Zi de Zi.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …