Home / Administratie / Informații noi despre concursul de la Poliția Mureș

Informații noi despre concursul de la Poliția Mureș

229 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 10 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă, a anunțat Biroul de presă al instituției.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul următor:

https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-sursa-externa-10-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

”În perioada 11 – 19 octombrie, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sediu de bancă transformat în pensiune turistică și bistro

Conducerea societății Universal Privat SRL Luduș anunță depunerea documentației la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) …