Informații noi despre concursul de la Poliția Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 437 Vizualizări

Informații noi despre concursul de la Poliția Mureș

229 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 10 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă, a anunțat Biroul de presă al instituției.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul următor:

https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-sursa-externa-10-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

”În perioada 11 – 19 octombrie, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE