Groapa de la Mureș Mall, expropiată pentru o parcare multietajată?! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5692 Vizualizări

Groapa de la Mureș Mall, expropiată pentru o parcare multietajată?!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu acordat emisiunii Agenda de Mureș, că autoritățile locale din ”Orașul trandafirilor” iau în calcul varianta demarării procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică în cazul terenului din spatele centrului comercial Mureș Mall, unde de mai mulți ani se află o groapă realizată în perspectiva construirii de locuri de parcare.

”Este și Groapa Mureș Mall care urmează să fie expropriată dacă nu se întâmplă nimic. Deja am și contactat proprietarul, că în curând vom porni un studiu de fezabilitate și pentru acea Groapă. Dacă nu se dorește să se facă nimic, atunci Primăria, pe baza studiului de fezabilitate, o să exproprieze groapa și vom construi noi parcarea în zona respectivă”, a afirmat Soós Zoltán în timpul dialogului cu jurnalistul Adrian Giurgea.

Negocieri eșuate?

În urmă cu aproape patru luni, în data de 24 iunie, cotidianul Zi de Zi anunța în exclusivitate că reprezentanții SC Matrix Property SRL Cluj Napoca, proprietarul terenului, și ai autorităților locale din municipiul Târgu Mureș se află în discuții pentru vânzarea – cumpărarea unui teren în suprafață de 1.960 de metri pătrați, imobil care reprezintă o extindere a centrului comercial ”Mureș Mall”, situat la intersecția dintre străzile Tudor Vladimirescu și Liviu Rebreanu din Târgu Mureș, pentru construirea unei parcări multietajată cu un total de 564 de locuri de parcare și amenajarea unui spațiu public cu acoperirea pârâului Pocloș.

”Pentru vânzarea terenului în suprafață de 1.960 de metri pătrați înscris în cartea funciară nr. 137792 Târgu Mureș, număr cadastral 137792 și a construcției nefinalizate de pe acesta, prețul este de 3.400.000 de euro la care se adaugă TVA. Prezenta ofertă este valabilă până la 15 iulie 2020”, se precizează într-o adresă obținută pe surse de cotidianul Zi de Zi, semnată de Nicola Olimpiu-Valentin, administrator al SC Matrix Property SRL Cluj Napoca, și adresată Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Mălina MORAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE