Târgu Mureș, pe harta națională a concursului de rezidențiat Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Târgu Mureș, pe harta națională a concursului de rezidențiat

Ministerul Sănătăţii organizează concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 21 noiembrie 2021. Concursul se desfăşoară în centrele universitare Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a Direcției de Sănătate Publică Mureș, www.aspms.ro, înscrierile pentru concurs se fac prin Direcţiile de Sănătate Publică, respectiv prin ministerele cu reţea sanitară proprie, iar dosarele de concurs vor fi depuse exclusiv prin poştă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, în perioada 15-26 octombrie 2021, inclusiv data poştei.

”Pentru judeţul Mureş înscrierea la concursul de rezidentiat din sesiunea 21 noiembrie 2021, dosarele de concurs, vor fi depuse exclusiv prin poştă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj 1, Registratura/Biroul Resurse Umane, în perioada 15-26 octombrie 2021, inclusiv”, se menționează în comunicat.

După finalizarea înscrierilor, respectiv la data de 26 octombrie 2021, candidaţii nu mai pot solicita schimbarea opţiunilor de a concura într-un anumit centru universitar, sub niciun motiv.

”Un candidat poate depune un singur dosar. Depunerea mai multor dosare ale aceleiaşi persoane pentru unul sau mai multe domenii de concurs, atrage măsura eliminării candidatului respectiv din concurs. Listele cu candidaţii admişi în concurs, pe centre universitare şi domenii, se afişează pe site-ul rezidenţiat.ms.ro la data de 4 noiembrie 2021”, se mai precizează în document.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-216.305 şi 0265-211.729, precum și pe pagina web www.rezidenţiat.ms.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE