Home / Agricultura / Investiție de 1,4 milioane de euro pentru modernizarea unei piețe agroalimentare

Investiție de 1,4 milioane de euro pentru modernizarea unei piețe agroalimentare

Societatea Proconstruct Corporation SRL Târgu Mureș a fost declarată câștigătoare a licitației organizată de Primăria orașului Miercurea Nirajului pentru execuția lucrărilor obiectivului de investiție ”Modernizare piață agroalimentară în orașul Miercurea Nirajului”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, atribuirea contractului în valoare de 6.926.593 de lei (aproximativ 1,4 milioane de euro), fără TVA, a fost făcută în data de 15 octombrue 2021, iar proiectul vizează realizarea unei piețe de zi pe strada Pompierilor nr. 20 din orașul Miercurea Nirajului.

”Funcțiunea de bază va fi cea a comerțului și în cadrul pieței se vor desfășura următoarele activități: expunere, vânzare, depozitare, cântărire, administrare, loisir. Piața de zi propusă se va compune din două unități principale: piața exterioară acoperită și hala agroalimentară. Piața exterioară acoperită și hala vor avea un limbaj arhitectural unitar și vor fi unite prin structura acoperișului. Hala va avea asigurate trei accese în clădire: acces principal, acces secundar, acces aprovizionare/gunoi”, se menționează pe portalul www.licitatiapublica.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul, pregătit pentru ludușeni

Una dintre atracțiile oferite de sezonul hibernal este patinajul, acea plutire lină și grațioasă pe …