Teren trecut din domeniul public al Judeţului Mureş, în domeniul public al Comunei Ideciu de Jos Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Teren trecut din domeniul public al Judeţului Mureş, în domeniul public al Comunei Ideciu de Jos

Aleșii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, trecerea din domeniul public al Judeţului Mureş, în domeniul public al Comunei Ideciu de Jos, a unui teren în suprafață de 5.890 de metri pătrați, înscris în C.F. nr. 52302/Ideciu de Jos, în vederea punerii în executare a Sentinței civile nr. 473/11 iunie 2015.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, în anul 2010 Consiliul Local Ideciu de Jos a solicitat preluarea Căminului pentru Persoane Vârstnice Ideciu de Jos de sub autoritatea sa şi reorganizarea acestuia – ca serviciu public de interes judeţean, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judeţean Mureş şi în coordonarea metodologică a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, în condiţiile legii, întrucât, la acel moment, se afla în imposibilitatea asigurării continuităţii furnizării serviciilor sociale.

”La momentul transmiterii acestuia din domeniul public al Comunei Ideciu de Jos în domeniul public al Județului Mureș, pe rolul instanțelor exista un litigiu între Comuna Ideciu de Jos și reclamanții Szasz Eva Margareta și Schobel Viorica, pentru restituirea în natură a unei părți din imobil, proces finalizat prin Hotărârea Civila nr. 473/11 iunie 2015, rămasă irevocabilă prin Decizia nr. 361/18 februarie 2016 a Curții de Apel Târgu Mureș Prin hotărârea judecătorească s-a dispus restituirea în natură a suprafeței de 5.890 de metri pătrați, din terenul înscris în C.F. nr. 1793/Ideciu de Jos, foștilor proprietari”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE