”Licuricii”, uniți sub tricolor! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

”Licuricii”, uniți sub tricolor!

La ceas de sărbătoare, ne-am bucurat împreună de la mic la mare, ca în fiecare an, așa cum se cuvine în tradiția românească și indiferent de cultură, religie, naționalitate, cu toții am spus astăzi, într-un glas: ”Noi suntem români!”

Din dorința de a le transmite si dezvolta dragostea față de țară, tricolor, istorie… la Grădinița cu Program Prelungit ”Licurici” din Târgu Mureș – structură în cadrul Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș, grupele de preșcolari îndrumați de către educatoare au pregătit momente deosebite prin care au sărbătorit Ziua Națională a României: ”Parada Românașilor” – parada costumelor populare, ”Uniți sub tricolor” – parada tricolorului și a stegulețelor, ”Pentru tine, țara mea dragă!” – momente artistice.

Pentru a încununa această zi minunată, alături de preșcolarii grădiniței, educatoare și coordonatoarea grădiniței, prof. Deteșan Anca, s-au alăturat sărbătoririi acestor minunate momente și ne-au onorat cu prezența domnul director al Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu”, prof. Popa Ioan Cornel, precum și doamna directoare adjunctă prof. Vlasa Alina.

Sentimentul patriotic este și va rămâne de-a pururi unul din atributele definitorii ale neamului nostru, cu el ne naștem, există în noi.

România, român, românește… sunt cuvinte ale căror semnificație profundă se învață de la cele mai mici vârste.

Prof. Alina Oana DETEȘAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE