FOTO: Ziua Națională a României sărbătorită la Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

FOTO: Ziua Națională a României sărbătorită la Târnăveni

”De Ziua Națională, puneți politica pe silent! Dați televizoarele mai încet, închideți fluxul de știri de pe telefoane și haideți în Centrul Târnăveniului. Este ca la orice aniversare, în care marea bucurie a sărbătoritului nu sunt cadourile, ci prezența celor dragi”, a transmis marți, 30 noiembrie, Sorin Megheșan, primarul municipiului Târgu Mureș.

A doua zi, în zona centrală a municipiului Târnăveni, în fața statuii Lupa Capitolina, a avut loc un spectacol de muzică populară cu ocazia Zilei Naționale a României, eveniment organizat de Primăria municipiului Târgu Mureș.

”Vom izbândi! Gândiți-vă câtă amărăciune era acum 103 ani, când sute de mii de oameni au fost răpuși de război. Și totuși, Marea Unire s-a întâmplat. De Ziua Națională, vă doresc doar să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare moment pe care îl petreceți alături de cei dragi. Căutați bucuria în lucruri simple și în familiile voastre. Creați-vă amintiri frumoase. La mulți ani!”, a scris miercuri, 1 decembrie, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târnăveni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE