Concerte de colinde cu intrare gratuită Eveniment
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Concerte de colinde cu intrare gratuită

Reprezentanții Bisericii Creștine Noua Generație (BCNG), vor organiza în cursul lunii decembrie, concerte de colinde, cu intrare gratuită, în două orașe din județul Mureș, iar unul în județul Harghita.

,,Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an și abia așteptăm să celebrăm Crăciunul împreună cu voi! Crăciunul este o sărbătoare ce aduce bucurie întregii familii și este așteptată cu mult drag! Nașterea lui Iisus este un motiv de sărbătoare, de aceea, am pregătit pentru voi, o seară specială de colinde în care pacea și bucuria vor fi la ele acasă. Poți invita cu tine familia, prietenii, colegii, adică pe toți cei dragi ție! Copiii sunt de asemenea bineveniți și vor avea și ei parte de mici surprize”, au precizat reprezentanții BCNG.

Programul concertelor de colinde se va desfășura în patru seri după cum urmează: la Târgu Mureș în data de 12 și 19 decembrie, începând cu ora 18.00, pe strada Mihai Eminescu, numărul 24, la Reghin în data de  11 decembrie, începând cu ora 18.00, pe strada Petru Maior, numărul 34 și la Toplița în data de 18 decembrie, începând cu ora 18.00, pe strada Libertății, numărul 2.

Alexandra HAJA

Foto: www.inprimalinie.org

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE