Doliu în familia A.S.A Târgu Mureș Altele
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 848 Vizualizări

Doliu în familia A.S.A Târgu Mureș

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a cronicarului sportiv, Aurel Rațiu, fostul asistent medical Gaál György, al echipei de fotbal A.S. Armata Târgu Mureș, a decedat în cursul zilei de luni, 3 ianuarie, la vârsta de 86 de ani.

,,Gyuri Bácsi, cum îi spuneau prietenii, a lucrat ca asistent medical principal la Policlinica Sportivă din Târgu-Mureș, până la pensionarea sa, iar în paralel, timp de 32 de ani(1968-2000), a fost maseurul echipei de fotbal A.S. Armata Târgu-Mureș. A fost un om cu suflet mare, mult iubit și apreciat de fotbaliștii militari târgumureșeni dar și de conducătorii asociației sportive menționate. Gyuri Bácsi era mereu disponibil, indiferent de oră, pentru ca „băieții noștri”, cum îi plăcea lui să spună, să fie perfect sănătoși”, a precizat Aurel Rațiu.


,,Ultimii 6 ani din viață i-a petrecut într-un „Cămin pentru persoane vârstnice” din localitatea Târgu-Mureș. Foștii lui colegi de la Policlinica Sportivă, de la A.S. Armata Târgu-Mureș, iubitorii fotbalului târgumureșean sunt alături de băiatul lui și îi transmit sincere condoleanțe!”, a mai precizat Aurel Rațiu.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Aurel Rațiu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE