Home / Administratie / Concurs la Curtea de Apel Târgu Mureș

Concurs la Curtea de Apel Târgu Mureș

Curtea de Apel Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant pe durată nedeterminată de funcţionar public de execuție, respectiv, consilier, clasa I, grad profesional superior la Tribunalul Mureș.

Concursul se va desfăşura la sediul Curţii de Apel Târgu Mureș şi va consta în susţinerea unei probei scrise (la data de 21 februarie 2022, ora 15.30) şi a unui interviu care va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Data exactă a interviului va fi anunţată public pe site-ul Curții de Apel Târgu-Mureş, odată cu publicarea rezultatelor finale ale probei scrise.

Dosarele se vor depune în perioada 17 ianuarie 2022 – 7 februarie 2022, la sediul provizoriu al Curţii de Apel Târgu Mureș din strada Tudor Vladimirescu nr. 69, Târgu Mureș, Județul Mureș.

Tematica și bibliografia, condițiile de participare și actele necesare pentru înscrierea la concurs sunt afişate la sediul şi pe pagina de internet a Curţii de Apel Târgu Mureş.

(Comunicat de presă, Curtea de Apel Târgu Mureș)

Citeste si:  „Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …