ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

ISU Mureș, activitate în mai multe locații din Târgu Mureș

Având în vedere că sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș de pe strada Horea, numărul 28 din municipiul Târgu Mureș urmează să intre în renovare, instituția își va desfășura activitatea în mai multe locații.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, începând cu data de 31 ianuarie 2022, documentațiile pentru eliberarea avizelor, autorizațiilor și punctelor de vedere privind securitatea la incendiu și protecția civilă se vor depune și se vor elibera de la Localul II al ISU ”Horea” al județului Mureș situat pe strada Koteles Samuel nr. 33 din Târgu Mureș.

”Programul de lucru, privind primirea și eliberarea documentelor pentru securitatea la incendiu și protecția civilă din cadrul compartimentului ”Avizare/Autorizare”, este următorul: luni: 8.30 – 18.30, marți – vineri: 8.30 – 16.30”, se arată în comunicat.

Totodată, începând cu data de 14 februarie 2022, ISU “Horea” al județului Mureș își va desfășura activitatea la Internatul din cadrul Grupului Școlar de Chimie Industrială “Emil A. Dandea” situat pe strada Gheorghe Doja nr. 250 din Târgu Mureș. 

”Menționăm că activitatea forțelor de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș va fi în continuare asigurată din aceeași locație, strada Horea numărul 28 din municipiul Târgu Mureș”, mai informează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE