În Luduș, 25 de firme de Top Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 716 Vizualizări

În Luduș, 25 de firme de Top

La sfârșitul anului 2021, Camera de Comerț și Industrie Mureș (CCI) a fiinalizat cea de-a 28-a ediție a Topului Firmelor din județul Mureș. Acest clasament reprezentativ, spune Vasile Pop, președintele CCI Mureș, „este întocmit la nivelul tuturor operatorilor activi, fiind bazat pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, implementată de întreaga rețea de camere de comerț județene din România”.

La întocmirea clasamentelor au participat 19.081 de societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.867 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. „Topul Firmelor din Județul Mureș”, catalogul tipărit în condiții grafice deosebite, evidențiază 745 de firme care sunt clasate pe locul I.

Președintele CCI Mureș, Vasile Pop, precizează că „340 de companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 50 sunt ocupante ale locului 1, ceea ce situează județul Mureș pe un onorant loc 7 pe țară”.

Rezultate bune

Făcând abstracție de situația sanitară generală din țară, societățile comerciale din orașul Luduș au înregistrat rezultatele bune cu care ne-au obișnuit și în anii precedenți. Pe primul loc s-au clasat 16 firme, pe locul 2 au fost 6 firme, iar două firme au fost situate pe locul 3. Una dintre societăți, Dactylis Prod SRL (Fabricarea pâinii și a prăjiturilor) a fost clasată pe locul IV.

În ordinea stabilită de clasificarea din Top, firmele clasate pe primul loc sunt: Gelateria Da Michele SRL (Fabricarea înghețatei), Bujorica Food SRL (Fabricarea de mâncăruri preparate), Rolcard SRL (Fabricarea altor articole din hârtie și carton), Vitafoam România SRL (Fabricarea materialelor plastice în forme primare), Unix Multiteh SRL (Turnarea metalelor neferoase ușoare), Comaro SRL (Turnarea altor metale neferoase), Rometal Dianis SRL (Fabricarea articolelor din fire metalice, lanțuri și arcuri), Prolecom SRL (Cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor), Grupul de producători tutun (Cultivarea tutunului), Prodivertix Serv SRL (Activități suport pentru interpretarea artistică), A&L Miclea Caffee (Comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente), Ametist Com SRL (Comerț cu ridicata al ceasurilor și bijuteriilor), Copy Tech Computer SRL (Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului), Stomater Serv Com SRL (Comerț cu amănuntul al carburantului pentru autovehicule, în magazine specializate ), Manuca SRL (Comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor în magazine specializate), Marius & Ramona SRL (Comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei și încălțămintei prin standuri, chioșcuri și piețe).

Pe locul 2 s-au clasat firmele: Prod Anca SRL (Cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase și oleaginoase), Ferma Agricolă Chețani SRL (Cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor), RO Dacia Com SRL (Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi, tutun), Marvi Com Service SRL (Comerț cu ridicata a materialelor de construcții și echipamentelor sanitare), Andofarm SRL (Comerț cu amănuntul a produselor farmaceutice în magazine specializate), Store Restaurants SRL (Activitate de alimentație pentru evenimente).

Pe treapta  a 3-a a podiumului de premiere s-au clasat firmele Bobin Prod SRL (Fabricarea pâinii, a prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie) și Imstel Impex SRL (Alte transporturi terestre de călători).

Festivitatea de premiere a laureaților s-a desfășurat într-un restaurant select din Târgu Mureș, fiind respectate toate măsurile stabilite de autoritățile publice care au avut ca atribuții stoparea riscului de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE