Întoarcerea de Laurențiu Blaga, se poate vedea în luna martie Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Întoarcerea de Laurențiu Blaga, se poate vedea în luna martie

Spectacolul „Intoarcerea” de Laurențiu Blaga în regia lui Adi Iclenzan, se va juca vineri 11 martie, și la o săptămână distanță pe 25 martie, la Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș de la ora 18:30.

Aflată în selecția finală pentru Piesa Anului UNITER 2018, piesa Întoarcerea de Laurențiu Blaga este o poveste despre cum trecutul ne poate marca prezentul și chiar viitorul, atunci când unele lucruri nu sunt rezolvate la timpul lor. Întoarcerea încearcă să investigheze modul în care întâmplări din istoria personală a fiecăruia dintre noi pot să ne urmărească sau să ne schimbe destinul dar și relațiile umane, pornind de la un fapt ce pare banal – întoarcerea unui prieten din trecut… Patru actori tineri (Georgiana Ghergu, Andi Gherghe, Alexandra Țifrea Mihoc, Ștefan Mura) spun povestea Întoarcerii călăuziți de către regizorul Adi Iclenzan, la Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș.

„Laurenţiu Blaga s-a obişnuit să trăiască în măruntaiele teatrului, în poziţii de organizare şi execuţie la Teatru 74 şi la Teatrul Naţional din Tîrgu Mureş. Acolo are acces direct la lupta formidabilă a unui organism viu – instituţia teatrală fiind formată din oameni – de a atinge şi menţine o stare de funcţionare. Oamenii puşi în contact direct acumulează, oricât s-ar proteja, un bagaj emoţional comun încărcat cu amintiri pline de sens, dar şi cu traume neadresate, uneori chiar neconştientizate. Iar Laurenţiu Blaga ştie, simte, vede că din adâncuri pot urca oricând aburi fierbinţi şi toxici”, potrivit Editurii Liternet. 

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Andi Gherghe, Ștefan Murea, Georgiana Ghergu și Alexandra Țifrea.

Biletele pot fi achiziţionate doar de la Casierie, în ziua reprezentaţiei. Pentru rezervări vă rugăm să contactați Casieria Teatrului la numărul de telefon 0365 806 865 (de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00). Doritorii pot scrie la adresa secretariat@teatrunational.ro sau pe messengerul celor două Companii.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE