Munca într-un studio de videochat de top, 100% legală, transparentă și corectă Diverse
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Munca într-un studio de videochat de top, 100% legală, transparentă și corectă

Despre munca într-un studio de videochat se spun tot felul de lucruri, dintre care unele se bat cap în cap. Decât să stai să asculți tot felul de zvonuri și de legende, poți afla care este adevărul direct de la sursă.

Într-adevăr, un studio de videochat se remarcă prin transparență totală, în ceea ce privește plățile efectuate, relația cu legea și cu instituțiile statului român. De acest fapt se poate convinge fiecare fată, chiar din prima zi de lucru.

Transparența totală – dovada că legea este respectată 100%

Dacă ai auzit pe cineva că videochatul nu ar fi legal în România, trebuie să știi că acea persoană chiar nu are idee despre ce vorbește! De fapt, această activitate, practicată de zeci de mii de tinere din întreaga țară, are același statut legal ca orice alt domeniu economic.

Cea mai bună dovadă a acestui fapt este reprezentată de faptul că fiecare aspect al activității este acoperit de acte. Încă din prima zi în care începe să lucreze la cel mai bun studio videochat, fiecare tânără primește un contract de artist-interpret în două exemplare, în care sunt trecute, cu maximă claritate, drepturile și obligațiile fiecărei părți: ale firmei și ale modelului.

Plățile sunt, de asemenea, însoțite de acte adiționale. Modelele sunt plătite de două ori pe lună, iar cu această ocazie ele primesc un document în care sunt trecute absolut toate detaliile legate de plata efectuată: încasările obținute pe fiecare site, suma totală, procentul care îi revine modelului (ținând cont inclusiv de bonusurile de care beneficiază), impozitele și taxele plătite către stat, precum și, bineînțeles, suma efectivă care îi este virată pe card, la orice bancă din România dorește. În plus, fetele pot să vizualizeze istoricul lor fiscal pe spațiul virtual al ANAF.

Ca o dovadă în plus de transparență și bună-credință, fetele care doresc acest lucru pot să aibă acces la datele care probează faptul că modele precum Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red sau Raquelle Diva au ajuns să câștige lunar sume mai mari de 10 000 de dolari. Depinde doar de ele, de seriozitatea și implicarea de care dau dovadă pe termen lung, să ajungă la același nivel de câștiguri.

Un ultim aspect legat de respectul față de lege se referă la faptul că în acest domeniu dedicat adulților pot să lucreze doar fete care au împlinit deja vârsta de 18 ani. Și, într-adevăr, în fiecare studio de videochat serios vei întâlni doar persoane adulte și deplin responsabile.

Certificat Jasmin Gold – o garanție suplimentară a corectitudinii

Încă din 2017, Studio 20 – cea mai mare companie din domeniul industriei de divertisment online pentru adulți – a devenit primul studio videochat din lume certificat Jasmin la nivel Gold, cel mai ridicat nivel posibil, în acest domeniu.

Certificarea atestă atât profesionalismul și corectitudinea echipei, cât și succesul obținut de modele, care au generat cele mai mari încasări pe plan mondial, în colaborarea cu celebrul site Jasmin.com. Certificatul permite o colaborare și mai strânsă în ceea ce privește recrutarea, trainingul și promovarea modelelor.

Alegând un studio videochat certificat Jasmin Gold, șansele tale de succes cresc foarte mult. Urmează această cale și vei avea parte de un succes mai mare decât îți poți imagina!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE