3 avantaje incontestabile ale unor mașini de spălat profesionale Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

3 avantaje incontestabile ale unor mașini de spălat profesionale

În domeniul HoReCa, fiecare detaliu contează, iar afacerile care înțeleg acest lucru sunt singurele care au parte de succes și dezvoltare pe termen lung. Printre elementele care pot face diferența se află curățenia și igiena impecabile, iar acestea pot fi asigurate folosind mașini de spălat profesionale de ultimă generație. Ele oferă numeroase avantaje față de echipamentele clasice. Iată-le pe cele mai semnificative!

Beneficiile oferite de mașini de spălat profesionale

Reducerea costurilor reprezintă o prioritate pentru fiecare antreprenor și administrator din domeniul HoReCa, iar folosirea unei mașini profesionale de spălat rufe oferă exact acest avantaj. Echipamentele de ultimă generație sunt concepute special pentru un consum redus de energie, dar și de apă și de detergent.

Timpul înseamnă, la rândul său, bani, astfel încât posibilitatea de spălare și de uscare rapidă a unei mari cantități de rufe este din plin apreciată de toți utilizatorii. Există masini de spalat profesionale cu capacități dintre cele mai diferite, care se pot adapta nevoilor fiecărei afaceri. De la cuve cu capacitatea de 7 până la 14 kilograme se ajunge până la o capacitate de încărcare cuprinsă între 90 și 120 de kilograme.

Un al treilea avantaj important este reprezentat de multiplele posibilități de control pe care le are utilizatorul. Există, de exemplu, posibilitatea de a supraveghea starea și performanța chiar și de la distanță. De asemenea, dozarea dorită a cantității de detergent utilizate poate fi realizată atât manual, cât și automat.

În magazinul online Fresco.ro există mai multe modele care îmbină toate aceste 3 avantaje fundamentale. Iată unele dintre cele care se bucură din plin de aprecierea utilizatorilor!

Cele mai performante modele de mașini de spălat profesionale

Pentru afacerile medii este recomandat un produs Electrolux Professional cu turație mare de stoarcere și capacitatea de 75 de litri. Este oferită posibilitatea de conectare la One Laundry, asistentul personal pentru validarea igienei, managementul proceselor și al veniturilor. Există mai multe caracteristici inovatoare concepute pentru un consum cât mai scăzut de apă, energie și detergent. De pildă, lenjeria este cântărită, nivelul de apă fiind ajustat în funcție de greutate. O dozare inteligentă asigură adăugarea în mod automat a cantității precise de substanțe chimice necesare pentru fiecare încărcătură. Dezechilibrele sunt constatate în timp real, iar forța G este ajustată astfel încât să fie asigurat și cel mai bun nivel de stoarcere, pentru a economisi bani și timp în procesul de uscare. Echipamentul cântărește 158 de kilograme și are următoarele dimensiuni: lungime de 720 de milimetri, lățime de 721 de milimetri și înălțime de 1 132 de milimetri.

Pentru afacerile mai mari, este recomandat un produs din gama de mașini de spălat profesionale cu barieră igienică realizate de Electrolux Professional. Se remarcă printr-o turație mare de stoarcere și prin capacitatea de 1 080 de litri. Printre dotări se remarcă cea mai mare ușă de acces la tamburul interior de pe piață, permițând realizarea cu ușurință a operațiunilor de încărcare și descărcare. Este dotată cu un panou de control al programării intuitive și cu un ecran tactil cu 8 culori. Are greutatea netă de 2 900 de kilograme și următoarele dimensiuni: lungimea de 1 956 de milimetri, lățimea de 1 363 de milimetri și înălțimea de 2 040 de milimetri. 

În magazinul online Fresco.ro găsiți zeci de modele de mașini de spălat profesionale, produse de companii apreciate atât în România, cât și la nivel internațional. Alegeți echipamentul corect și veți face un pas în plus spre succesul propriei afaceri!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE