Competiții sportive ale CSM Târgu Mureș Sport
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Competiții sportive ale CSM Târgu Mureș

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, în perioada 29 martie – 03 aprilie, clubul va participa la mai multe competiții sportive.

,,Futsal U19: Echipa noastră de futsal U19, vă disputa două partide în această săptămână, contând pentru Liga Elitelor, unde echipa noastră conduce grupa. Marți se vă juca un meci la Craiova, respectiv duminică, de la ora 14:00, băieții noștri vor înfrunta echipa CSF CFR 1933 Timișoara în sala de sport din Sântana de Mureș.

Baschet seniori: Echipa noastră vă disputa doua partide pe teren propriu în această săptămână. Marți, de la ora 17:00, vom juca un meci restant împotriva echipei Agronomia București, respectiv duminică, de la ora 18:00 vom întâlni formația Bihorul Oradea 2. Ambele meciuri se vor disputa în Sala Sporturilor și suporterii vor putea să-și achiziționeze bilet prin rețeaua Bilete.ro. Clubul nu comercializează bilete la fața locului!

Polo: Fetele antrenate de Ispir Cristian, organizează cel de al patrulea turneu de la senioare în bazinul din incinta Complexului Weekend. Echipa este alcătuită din doar 2 jucătoare senioare, însă pentru a capăta experiență, junioarele noastre se luptă cu poloistele senioare din țară.

Fotbal: Echipa de U17, are deplasare vineri, 01.04.2022 la Rușii Munți, unde vă întâlni echipa locală în Campionatul Județean.

Handbal: Sportivele noastre înscrise în Campionatul Juniori 3, în grupa de Valoare, au meci pe teren propriu contra echipei Făgăraș. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, în Sala Gimnaziului Liviu Rebreanu.

Natație: sportivii noștri vor participa la CN organizat la Bacău. Înotătorii antrenați de către Dl. Bartalis Károly s-au pregătit foarte mult pentru această competiție, întorcându-se din SUA și cei doi sportivi cu bursă de sportiv: Nicușan Daniel și Fángli Henrietta. Sperăm că se vor întoarce cu multe medalii.

Futsal: echipa noastră de seniori, care joacă în Liga 2, are turneu pe teren propriu, organizat la Sala de sport din Sântana de Mureș.

Baschet: Echipa de seniori vor avea meci în deplasare sâmbătă, când vor întâlni echipa Ralph Brașov.

Handbal: Echipa de Junioare 3 al clubului are o deplasare lungă și grea la Caracal, unde vor întâlni echipa locală sâmbătă.

Popice: În weekend, la Cluj vor juca popicarii U18 al clubului, care participă la CN individual”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

Alaxandra HAJA

Foto: www.google.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE