„JCI Rise Academy”, eveniment dedicat antreprenorilor Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

„JCI Rise Academy”, eveniment dedicat antreprenorilor

Echipa Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș organizează în perioada 8-9 aprilie 2022, evenimentul „JCI Rise Academy”, dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-40 de ani, care doresc să se implice în transformarea și reconstruirea comunității. Evenimentul va avea loc la poalele Cetății Medievale din Târgu Mureș, la Restaurant Citadel, începând cu ora 17.00, în data de 8 aprilie, respectiv ora 22.00, în data de 9 aprilie.

Proiectul „Rise” este modul în care JCI reacționează la pandemia de COVID-19, dintr-o perspectivă economică. Se mizează pe reconstruirea economiilor prin susținerea acordată micilor afaceri locale și pe motivarea forței de muncă, încurajându-se antreprenoriatul în rândul tinerilor. Totodată este punctată și păstrarea sănătății mintale și a stării de bine.

”Aici vei avea ocazia să te familiarizezi cu conceptul RISE, să-ți dezvolți abilități de analiză a nevoilor și să acționezi asupra acestora prin proiecte punctuale, gândite chiar de tine, alături de alți oameni minunați pe care îi vei cunoaște în cadrul evenimentului. Întreaga activitatea va fi împărțită pe echipe, fiecare echipă având un mentor dedicat. În urma evenimentului vei face follow-up cu mentorul de echipă și vei beneficia de suport în dezvoltarea proiectelor generate în comunitate”, transmit organizatorii.

Participanții trebuie să achite o taxă de 60 de lei, până la data de 31 martie, respectiv 85 începând cu 1 aprilie. Suma va acoperi cheltuielile susținute cu organizarea evenimentului, precum materiale de lucru, spații, mese, gustări, cafea sau ceai, apă și materialele necesare pentru a putea lucra eficient.

”Dacă alegi să participi împreună cu un prieten atunci veți beneficia de o reducere de 30% amândoi, prin urmare te rugăm să ne anunți pentru a putea calcula corect costul de participare. Înregistrarea se face prin completarea următorului formular: https://docs.google.com/…/1mznE4mYpVZG4HGu4YdpeyK3…/edit. Înscrierile se închid la data de 6 aprilie 2022. Locurile sunt limitate pentru că ne dorim să formăm echipe puternice și dornice să producă schimbări pozitive”, sunt alte precizări ale organizatorilor.

Pentru alte informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1662132780785629

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE