Șofer agresiv în trafic sancționat de Poliția Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3058 Vizualizări

Șofer agresiv în trafic sancționat de Poliția Târgu Mureș

Polițiștii mureșeni au oprit marți, 5 aprilie, pe Bulevardul Pandurilor din municipiul Târgu Mureș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta a fost depistat la volan având un comportament agresiv în trafic.

”Șoferul în cauză nu purta centura de siguranță și nu a semnalizat la schimbarea benzilor de circulație. A continuat să manifeste un comportament agresiv, respectiv a schimbat benzile de circulație în mod repetat și nu a oprit la semnalele regulamentare ale autospecialei de poliție. În urma activităților desfășurate de către polițiști, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 38 de ani. Cu ocazia controlului nu a putut prezenta permisul de conducere și certificatul de înmatriculare. Totodată, cu ocazia examinării autovehiculului s-a constatat că acesta este în stare de degradare avansată și prezintă coroziuni ale elementelor de caroserie”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost sancționat pentru abaterile constatate cu amendă în valoare 2.610 de lei, conducătorului auto fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE