”Adulter cu peripeții”, pe scena Casei de Cultură ”Eugen Nicoară” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 334 Vizualizări

”Adulter cu peripeții”, pe scena Casei de Cultură ”Eugen Nicoară”

Iubitorii teatrului din Reghin sunt invitați joi seară, ora 19, la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, la reprezentația spectacolului ”Adulter cu peripeții”. Publicul va avea parte de o comedie romantică cu Dorina Roman și Silviu Dudescu, într-un spectacol pus în scenă de Elvira Rîmbu care semnează și scenariul.

”De-a râsul–plânsul”, cam așa se poate traduce o scurtă secvență din viața unui cuplu aflat într-o situație delicată, ce-și numără minutele de plăcere, sub teroarea psihologică a ”distrugătoarei de cupluri” – soacra. O dorință de evadare din cotidian a perechii nostalgice după aventură, după vremurile dinainte de familie, obligații de tot felul și programe bine punctate în agendă. Un test al rezistenței în fața tentațiilor și a măiestriei în arta minciunii. Ah…și sunt căsătoriți. Fiecare cu altcineva. O relație ”varză”!

Așadar, nu ratați o comedie cu un el și o ea, fiecare având o căsnicie nefericită, povestea lor de iubire fiind una curata, întâlnirile lor, deși stresante, fiind pentru fiecare din ei, singura bucurie!

Prețul biletului de intrare este de 30 lei. Biletele se pot achiziționa online de pe bilet.ro și de la caseria Casei de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”. Informații și rezervări se pot obține la telefoanele 0757.644.829 și 0757.109.450.
Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE