Proiect important pentru o secție a Spitalului Clinic Județean Mureș Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Proiect important pentru o secție a Spitalului Clinic Județean Mureș

Consilierii județeni au aprobat joi, 14 aprilie, într-o ședință ordinară de lucru, realizarea investiției ”Reabilitare energetică și lucrări conexe – extindere mansardă existentă la Secția Pneumologie, strada Gheorghe Marinescu nr.1, 3, 5, Municipiul Târgu Mureș, județul Mureș” în incinta imobilului situat la aceeași adresă, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean Mureș.

Totodată, aleșii județeni și-au dat acordul pentru predarea predarea amplasamentului respectiv, pe bază de protocol, către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții SA.

Potrivit informațiilor prezentate în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre, Consiliul Județean Mureș a formulat, în data de 22 iulie 2021, o solicitare pentru includerea obiectivului de investiții respectiv în cadrul subprogramului ”Unități sanitare” al Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Națională de Investiții SA, răspunsul primit în data de 16 septembrie 2021 fiind că obiectivul de investiții a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului ”Unități sanitare” aprobată prin Ordinul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr.1245/6 septembrie 2021.

”Ținând seama de faptul că Secția de Pneumologie se află în incinta imobilului situat în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu, nr. 1, 3, 5 în care sunt situate și alte imobile, în vederea realizării investiției urmează să fie predat Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin CNI SA, pe bază de protocol, amplasamentul acestei secții, care are o suprafață construită de 740 de metri pătrați și teren aferent în suprafață de 2.297 de metri pătrați. Obiectivul principal al realizării proiectului este adaptarea clădirii la normele și normativele în vigoare și de asemenea, îmbunătățirea condițiilor și a calității serviciilor medicale oferite. Calitatea serviciilor medicale are numeroase dimensiuni, dintre care cele mai importante sunt reprezentate de eficacitate, eficiență, continuitatea îngrijirilor, siguranța pacientului, competența echipei medicale, satisfacția pacientului și deopotrivă a personalului medical”, a precizat Kovács Mihály-Levente, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE