Amenzi de peste 67.000 de lei, de 1 mai, aplicate pentru abateri la regimul rutier Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Amenzi de peste 67.000 de lei, de 1 mai, aplicate pentru abateri la regimul rutier

Polițiști rutieri și de ordine publică din Mureș au desfășurat duminică, 1 mai, o acțiune pentru creșterea vizibilității si a gradului de siguranță rutieră, fiind aplicate 215 de sancțiuni.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 20 pentru neutilizarea centurii de siguranță, 3 pentru manevre de depășire neregulamentară, 3 pentru opriri/staționari neregulamentare, 1 pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers, 9 pentru abateri pietonale, 4 pentru abateri săvârșite de bicicliști, 1 pentru abateri săvârșite de căruțași, 78 pentru alte abateri.

”De asemenea, au fost reținute 25 de permise de conducere, astfel: 6 pentru viteză neregulamentară, 3 pentru depășiri neregulamentare 2 pentru conducere sub influența alcoolului, iar 14 pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare reținute”, mai menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE