Armata recrutează mureșeni pentru posturile de soldat și gradat profesionist Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7086 Vizualizări

Armata recrutează mureșeni pentru posturile de soldat și gradat profesionist

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că în perioada 2 mai – 17 iunie 2022 se desfăşoară activitatea de înscriere a candidaţilor în vederea participării la procesul de recrutare pentru categoria soldați/gradați profesioniști.

”Din totalul de 1.049 de locuri disponibile pentru acestă serie de formare, la nivelul județului Mureș sunt disponibile 19 locuri”, a informat, pentru cotidianul Zi de Zi, comandatul Centrului Militar Județean Mureș, lt. col. Constantin Popa.

Totodată, comandatul Centrului Militar Județean Mureș a precizat că înscrierile pentru instituțiile de învățământ universitar (formare ofițeri) continuă până în data de 3 iunie 2022, iar pentru instituțiile de învățământ postliceal militar (formare subofițeri și maiștri militari), până în data de 10 iunie 2022.

Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi/admiterii pentru instituțiile de învățământ militar, se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare din Târgu Mureș, strada Rozelor nr. 11, la numerele de telefon 0265-250.642 sau 0265-217.751, interior 224, la adresa de e-mail recrutare_mures@mapn.ro sau pe pagina de Facebook a instituției (Centrul Militar Județean Mureș).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE