Home / Administratie / DOCUMENT. Imobil militar secret din Târgu Mureș ”scos din funcțiune și casat”

DOCUMENT. Imobil militar secret din Târgu Mureș ”scos din funcțiune și casat”

Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 454 din 6 mai 2022 a publicat o Hotărâre de Guvern privind aprobarea unor modificări în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, trecerea unor părți de imobile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, constituite din construcții și amenajări la terenuri, situate în municipiul București și județele Hunedoara, Sibiu, Mureș, Bistrița-Năsăud, Constanța, Buzău, Galați, Iași și Brașov, din domeniul public în domeniul privat al statului, în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora, și modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Potrivit sursei citate, adresa exactă a imobilului casat din Târgu Mureș este păstrată secretă, singurele informații furnizate fiind denumirea de inventar, ”Imobilul 2262”, precum și suprafețele aferente ale pavilioanelor acestuia.

Spre comparație, același document conține și alte imobile ale Armatei scoase din funcțiune și casate aflate la adrese explicite: intrarea Drumul Taberei nr. 7-9 București, intrarea Drumul Taberei nr. 7/H București, intrarea Drumul Taberei nr. 7/G București, strada Hangarelor nr. 3-5 Buzău, Bulevardul Carol I nr. 55 Iași, strada Aeroportului nr. 2 Iași și strada Ștefăniță Vodă nr. 17 Constanța.

(Redacția / Foto: MAPN – FB)

Citeste si:  VIDEO: ”Cronica orașului Reghinul - Săsesc” de Helmut Czoppelt, prezentată la Maifest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AUR Mureș, sesizare la Prefectură pe tema mașinilor bilingve ale Poliției Locale Târgu Mureș

Conducerea AUR Mureș a reacționat marți, 17 mai, după ce în spațiul public au apărut …