Mureș: Armata recrutează rezerviști voluntari Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Mureș: Armata recrutează rezerviști voluntari

Conducerea Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că până la data de 10 iunie se desfăşoară activitatea de înscriere a candidaţilor în vederea participării la procesul de recrutare pentru categoria rezerviști voluntari.

Sunt disponibile 871 de posturi pentru toate categoriile de personal (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), iar persoanele interesate pot depune dosarele până la data de 10 iunie, la Biroului Informare Recrutare din Târgu Mureș.

”De asemenea, vă informăm că înscrierile pentru instituțiile de învățământ universitar – formare ofițeri – continuă până în data de 3 iunie 2022 – 243 de locuri, pentru instituțiile de învățământ postliceal militar (formare subofițeri și maiștri militari) până în data de 10 iunie 2022 – 1.180 de locuri, iar pentru soldați și gradați profesioniști până în data de 17 iunie 2022 – 1.049 de posturi”, a informat conducerea Centrului Militar Județean Mureș.

Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi și admiterii pentru instituțiile de învățământ militar, se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare, din Târgu Mureș, strada Rozelor nr. 11, la numerele de telefon 0265-250.642 sau 0265-217.751, interior 224, e-mail recrutare_mures@mapn.ro, precum și pe pagina de Facebook a Centrului Militar Județean Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE