Expoziție Foto: „Istoria Complexului Week-End în imagini” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 877 Vizualizări

Expoziție Foto: „Istoria Complexului Week-End în imagini”

Complexul ”Week-End” este de zeci de ani punct reprezentativ pentru relaxare și distracție, pentru modul în care târgumureșenii își petrec adesea timpul lor liber, bucurându-se de razele soarelui, bălăcindu-se sau stând de povești la terase.

Vineri, 17 iunie, începând cu ora 10.00, va a vea loc o expoziție foto în aer liber, unde trăirile și amintirile Complexului ”Week-End” vor fi exprimate prin imagini. Vernisajul „Istoria Complexului ”Week-End” în  imagini” se va desfășura la intrarea dispre râul Mureș, iar în caz de ploaie, pe terasa Corner Studio – la intrarea dinspre pasarelă.

„Deși este de zeci de ani centrul favorit de agrement și sport al târgumureșenilor, dacă dorim să-i aflăm  istoria, cu greu o vom găsi, deoarece nimeni nu a scris-o vreodată, cu excepţia unui scurt articol pe Wikipedia. Această expoziție își propune să ofere o schiță a dezvoltării complexului prin intermediul fotografiilor de epocă. Credem că sezonul estival și locația sunt combinația ideală pentru a arăta aceste comori vizuale. În timpul sezonului estival, până la 100.000 de vizitatori vor avea posibilitatea să vadă imaginile care dezvăluie aproximativ 70 de ani din istoria complexului, prezentate în trei limbi, pe peste 50 de panouri. Partenerii expoziției sunt Primăria municipiului Târgu Mureș și Complexul de Agrement ”Week-End.” Expoziția este susținută de Compania Aquaserv SA și Multinvest SRL”, este specificat în descrierea evenimentului.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE