Cofondatorul Google divorţează din nou Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Cofondatorul Google divorţează din nou

Unul dintre fondatorii companiei Google, Sergey Brin, care ocupă locul al şaselea în topul celor mai bogaţi oameni din lume cu o avere estimată de Bloomberg la 94 de miliarde de dolari, divorţează de cea de-a doua soţie a lui, Nicole Shanahan, după o căsnicie care a durat trei ani, informează site-ul revistei americane People.


Miliardarul american de origine rusă a cerut divorţul de Nicole Shanahan încă de la începutul lunii ianuarie, potrivit unor documente judiciare apărute în presa din Statele Unite.


El a invocat motivul „diferenţelor ireconciliabile”, a raportat publicaţia Business Insider, conform căreia bunurile comune ale foştilor parteneri de viaţă urmează să fie determinate şi împărţite în perioada următoare.


„Toate chestiunile legate de drepturile şi obligaţiile patrimoniale ale celor două părţi vor fi reglementate printr-o procedură confidenţială de arbitraj, în conformitate cu un acord scris la care au ajuns părţile”, precizează documentele judiciare depuse la o instanţă din California.


În plus, Sergey Brin solicită custodie comună pentru fiica în vârstă de doi ani pe care o are cu Nicole Shanahan. Miliardarul nu a cerut pensie alimentară de la fosta lui soţie şi doreşte ca nici aceasta din urmă să nu primească pensie alimentară.

(www.agerpres.ro)

Foto: www.descopera.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE