Home / Politic / FOTO: Președintele AUR, prezent la Târgu Mureș de Ziua Drapelului Național

FOTO: Președintele AUR, prezent la Târgu Mureș de Ziua Drapelului Național

Distribuie

În cadrul activităților dedicate Zilei Drapelului la Târgu Mureș duminică, 27 iunie, a fost organizat Marșul Tricolorului prin care s-au unit în mod simbolic statuile Luceafărului Poeziei – Mihai Eminescu și a Crăișorului Munților – Avram Iancu.

”Alături de președintele AUR, George Simion a fost străbătut orașul, înnobilându-l cu sfântul nostru Tricolor! În fața statuii eroului Avram Iancu s-a desfășurat un program care a cuprins sfințirea drapelului tricolor, depunere de coroane și alocuțiuni. În deschidere, maestrul Nicolae Voiculeț a oferit o interpretare superbă la nai a Imnului Național. S-au adresat mulțimii adunate din toate colțurile țării președintele AUR George Simion, președinele Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” – Ioan Berța, președintele AUR Mureș – Răzvan Biro, reprezentatul Asociației „Comunitatea Identitară” – Marius Moldovan, domnul avocat Ioan Sabău-Pop și președintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș – Dragoș Burghelia”, a informat Biroul de presă al AUR Mureș.

Potrivit sursei citate, cei prezenți au fost încântați apoi cu momente cultural-artistice prin interpretarea vocală a solistului Răzvan Pop, Grupul Vocal Albești a interpretat cântece patriotice, iar micul patriot Chertes Luca a recitat o poezie emoționantă, „Avram Iancu – Testament”.

”Am fost încântați de către dansatorii Societății Culturale „Miorița” pentru ca în final, domnul Gheorghe Vanga, președintele acestei societăți să ne aminetească de draga noastră Bucovina prin interpretarea cântecului „Cântă Cucul, Bată-l Vina!”. Astăzi la Târgu Mureș s-a transmis un semnal de unitate națională, bucurându-ne de o mobilizare fantastică, drapelul național a fost omagiat în mod exemplar! Idealul nostru național ne unește, iar pentru patria noastră scumpă vom lupta până la capăt! Dumnezeu să Binecuvânteze România!”, au mai informat reprezentanții AUR Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureșeanul Péter Tamás Nagy, noul director adjunct al Agenției Naționale pentru Zootehnie

Distribuie Medicul veterinar Péter Tamás Nagy s-a alăturat, începând de joi, 22 februarie, echipei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.