Premii garantate, distracție și multe suprize: Shopping City Târgu Mureș oferă experiența completă de cumpărături la aniversarea de doi ani Diverse
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 297 Vizualizări

Premii garantate, distracție și multe suprize: Shopping City Târgu Mureș oferă experiența completă de cumpărături la aniversarea de doi ani

Târgu Mureș, 29 iunie 2022   Shopping City Târgu Mureș sărbătorește doi ani pe piața locală cu activități speciale de-a lungul întregii veri. De la premii la petreceri în spații inedite și de la expoziții auto la oferte speciale, vizitatorii centrului comercial sunt invitați în lunile iulie și august la un maraton de surprize.

SPOT aduce premii aniversare garantate

De la 1 iulie și până pe 31 august, utilizatorii care au instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de minimum 200 lei câștigă premii garantat în aplicație și sunt înscriși automat la tragerea la sorți pentru un premiu special.

Astfel, cumpărăturile care cumuleaza cel puțin 200 de lei pe maxim 2 bonuri scanate în secțiunea „Răzuiește și Câstigă” din aplicația SPOT, vor fi premiate garantat cu opțiuni de distracție, printre care: bilete la film cu popcorn sau invitații la festivalurile verii, Maris Fest, Desculț în iarbă sau Untold.

Mai mult, utilizatorii care îndeplinesc condițiile menționate, vor fi înscriși automat la tombola verii în care pot câștiga un voucher de vacanță în valoare de 2000 de euro pentru un concediu plin de adrenalină.

Cei ce nu sunt deja parte din programul SPOT, pot descărca gratuit aplicația atât din Google Play, cât și din App Store.

Un weekend cât o vacanță

Pe 15-17 iulie, vizitatorii centrului comercial se vor bucura de un weekend aniversar cu oferte speciale ale magazinelor partenere și un video booth 360 pentru cele mai cool poze ale sezonului. Cei mici vor avea și ei parte de distracție cu baloane, stand de popcorn și vată de zahăr, animatori costumați și o mașină cu baloane de săpun.

În plus, pe 16 iulie, centrul comercial anunță noapte albă la distracție și cumpărături și îi invită pe toți cei ce iubesc muzică la un rooftop party aniversar. Zona de Food Court va fi deschisă pe toată durata petrecerii, iar serviciile Shopping City Târgu Mureș vor fi accesibile până la ora 24, atât pentru Carrefour, cât și pentru restaurante.

O vară dedicată pasionaților de adrenalină

Nici cei pasionați de universul auto nu au fost uitați. Aceștia sunt așteptați pe 6 august să se bucure de un spectacol al adrenalinei alături de comunitatea moto locală, ce va porni din parcarea centrului comercial într-o paradă a motocicletelor.

În plus, în perioada 22 iunie – 17 august, centrul comercial găzduiește o expoziție auto realizată în parteneriat cu Maris Fest. Proiectul a început în 22 iunie cu expoziția de motociclete, o Harley Davidson, dar și un BMW de circuit, urmată două săptămâni mai târziu de o expoziție auto supriză.

PROGRAM ACTIVITĂȚI ANIVERSARE:

15-17 IULIE: weekend aniversar la Shopping City Târgu Mureș

16 IULIE: rooftop party

22 IUNIE – 17 AUGUST: expoziții auto

6 AUGUST: paradă a comunității locale de motocicliști

1 IULIE – 31 AUGUST: campanie cu premii garantate și prin tragere la sorți în  SPOT

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockcastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

În luna octombrie a anului 2021, Shopping City Târgu Mureș  a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât dinGoogle Play, cât și dinApp Store.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE