L-am verificat. Site-ul Direcției fiscale târgumureșene funcționează Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

L-am verificat. Site-ul Direcției fiscale târgumureșene funcționează

Primăria Târgu Mureș a anunțat astăzi, cum îi este mai nou obiceiul, doar pe propria pagină de Facebook, unde stau 24/24h, 7 zile din 7, cu ochii lipiți de ecrane, contribuabilii târgumureșeni, că putem să ne jucăm de-a taxele și impozitele pe noul site al Direcției fiscale locale Târgu Mureș, www.dfltgm.ro.

Site-ul este bilingv, româno-maghiar, conține informații destinate persoanelor fizice și juridice – de la acte necesare și documente până la programări online și platforma online de Acces Portal Servicii Electronice Fiscale, respectiv Plată prin SELFPAY, Ghiseul.ro, cu mulți pași de îndrumare – dar sperăm să descoperiți dvs. mai multe când vă veți juca și dvs. pe acest nou site -, și mai multe rubrici de bucătărie internă pe care trebuie să le cunoască și contribuabilii pentru că așa zic Codul administrativ și principiul transparenței unor informații de interes public – Organizare direcție, Anunțuri, Informații publice și contact.

Acum, ar fi fost util și un buton de back, dar poate creatorii site-ului acceptă și sugestii.

Totodată, Gál Sándor de la Fundația Comunitară are o altă sugestie: „Ar fi bine să fie o adresă de web mai ușor de reținut – taxe.tirgumures.ro sau fiscal.tirgumures.ro„.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE